Odontofobi

Sliter du med tannlegeskrekk?

På Scandent Tannlegesenter tilbyr vi tjenester som er spesielt utviklet for å imøtekomme pasienter med odontofobi, eller tannlegeskrekk. Vi forstår at mange kan ha en frykt for tannbehandling, og derfor tilbyr vi også samtaleterapi for å hjelpe pasientene med å håndtere sine bekymringer og anstrengelser. Vårt erfarne team er opplært til å gi omsorgsfull og skånsom behandling, og vi legger stor vekt på å gi en komfortabel og avslappende opplevelse for alle våre pasienter.


Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne!

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer på første besøk?

Under det første besøket hos tannlegen for en pasient med odontofobi, legges det ekstra vekt på å skape en beroligende og støttende opplevelse. Prosessen begynner med en grundig samtale hvor tannlegen tar seg tid til å lytte til pasientens bekymringer, tidligere erfaringer og spesifikke frykter. For å skape en trygg atmosfære, fokuserer tannlegen og personalet på å etablere tillit og gjøre miljøet så avslappet som mulig. Pasienten gjennomgår undersøkelse av tenner og slimhinner, inkludert røntgenbilder, for å gi tannlegen et helhetlig bilde av munnhelsen. Deretter utarbeider tannlegen en skreddersydd behandlingsplan, som blir nøye forklart, og alle trinnene gjennomgås grundig.

Hvilke tiltakk har dere for å minske tannlegeskrekken?

For å håndtere odontofobi kan beroligende midler eller sedasjon vurderes, og tannlegen gir pauser under behandlingen for at pasienten skal kunne få tid til å slappe av. Tydelig kommunikasjon er avgjørende, med forklaringer og positiv forsterkning gjennom hele prosessen. Målet er å skape en støttende opplevelse for å hjelpe pasienten med å overvinne tannlegeskrekk og gradvis bygge tillit til tannbehandling. Konkrete tiltakk blir skreddersydd for hver enkelts behov. For å vite mer om tiltakkene som passer for deg, vennligst ta kontakt med oss!

Hva koster det?

Første besøk hos oss for nye pasienter koster 495 kr. Dette inkluderer røntgenbilder og en grundig sjekk av tenner og slimhinner. Deretter får du en oversikt over kostnadene for eventuell behandling.

Tilbakemeldinger fra våre pasienter

Fantastisk opplevelse hos Tannlege Saliha!


Som odontofobi-pasient følte jeg meg vel ivaretatt fra start til slutt. Profesjonelt team, god kommunikasjon og en avslappet atmosfære gjorde behandlingen enkel og behagelig. Sterkt anbefalt!


- Sara

Komfortabelt og trygt


Tannlegeskrekken hindret meg i å ta vare på tannhelsen min. Etter å ha fått hjelp fra ScanDent, føler jeg meg endelig komfortabel og trygg under tannlegebehandlinger. Takk!


- Emilie

Frykten min er borte!


Tannlege Safiyye har virkelig forvandlet min holdning til tannlegebesøk. Den vennlige atmosfæren og profesjonelle tilnærmingen har gjort at jeg ser frem til, heller enn å frykte, tannlegekontoret. Anbefales på det sterkeste!"


- Øystein

Åpningstider

Mandag-Fredag

10.00-17.00

Lørdag og Søndag

Etter avtale

unsplash